måndag 21 januari 2008

sin sin sin


Jag har syndat. jag köpte mig att paket prince menthol mitt jävla röväckel!!
Bad Johan gömma paketet för mig men jag hittade det utan problem. Så igår tog jag mig en lång, härlig, alldeles.. alldeles uuunderbar rökpaus.
På fredag ska jag köpa nikotin på apoteket, jag orkar inte med mig själv när jag har såndär 'påhittad' abstinens.
Min chef låter mihgbehålla mitt förskott på 1000:- om jag slutar röka. hrrm. man får inte ljuga om sånt va?
Lexie är kåt nu också. så det får bli ett besök hos vettris nästa vecka. men jag ska inte sterilisera henne, ooh nej aldrig, inte en chans. lite piller fåre bli tills Clarky är man nog att pöka på´na. <3<3
godnatt

lördag 19 januari 2008

DAG 5 AVKLARAD

Jag har aldrig de senaste 9 åren varit utan en cigarett så här länge. För en gångs skull är jag faktiskt stolt över mig själv. Det är en lustig känsla, jag känner inte igen den.
Jag har inga naglar kvar och jag har små köttsår i munnen då jag gnager på mig själv.
Och gällande snusandet, så är det faktiskt inte så att jag snusar mer. Jag får endast ta en snus i nödfall och då får jag inte ha inne den mer än några minuter.

I dag har jag sökt 3 jobb, varav ett jag verkligen vill ha.

torsdag 17 januari 2008

snor

Fortfarande dödens sjuk efter snart en vecka.
När johan kommer hem från repan ikväll ska han få en skagenfylld avocado till förrätt, örtmarinerat nötytterlår med klyftpotatis de lux och rödvinssås som huvudrätt och sedan avslutar vi med hjärtformad glass indränkt i hemmagjord hallonsås. BARA för har har fått stå ut med mitt gnäll i snart en vecka. jag är nog inte den lättaste människa att leva med, speciellt inte när jag är sjuk. tänk att jag gnäller MYCKET i vanliga fall och multiplicera det med 20. SÅ jobbig har jag varit.

Och västtrafik kan stoppa upp sig själv i analia. Missade min körlektion idag eftersom det aldrig kom någon vagn. och den får jag ändå betala. dom borde ersätta.

I tisdags var jag på arbetsintervju (sjukast i stan) och jag håller tummarna HÅRT SOM FAN att det går vägen, för jag är verkligen i behov att ett karriärsbyte!!!! Ska provjobba i morgon, och jag ska fan BE till Gud att allt snor i näsan försvinner, locken för mina öron öppnas och halsen slutar klia så jag kan visa dom hur jävla bäst jag är!! oooh yes