onsdag 20 februari 2008

SOL & GLÄDJE

Jag var som en stolt mamma i fredags


I fredags spelade johan & space cowboys på sticky. Jag hade askul till en början. men sen tar ju alkoholen över som vanligt när det gäller mig. Jag handlade ett XXXL-meal på burger king innan jag hängde med hem till Jenny och skedade. Johan var för populär för min smak den kvällen.

Sedan dess har jag bara jobbat.

Idag är min lediga dag och vilken underbar dag det har varit!! Jag tvingade iväg mig själv till körskolan för en 40-minuters lektion och när jag äntligen var tillbaka upptäckte jag att jag var utelåst!!!!!! Jag som handlat godis och cola och planerade att plugga teori hela resten av dagen!

SÅ jag grät några minuter samtidigt som jag funderade på att ta mitt liv.

Sedan tog jag mig i kragen och bagav mig mot hisingen för att hämta Johans nyckel på hans äckliga jobb. Jag var pissnödig och frös, tappade pengar, missade hållplatser, grät och var arg som ett bi, men 3 timmar senare var jag äntligen hemma igen.

Tro inte jag orkat plugga efter den helvetes resan så jag skjuter fram det ytterligare några dagar!


Jag behöver sol och glädje. SOL & GLÄÄÄDJE! som det felvända hakkorset vill säga: sol & glädje <3<3>


Jag hittade den här tvådelade tavlan på en sida för 3100:- Men jag tappade bort sidan och hittar den inte igen. Inte för att det spelar någon roll eftersom jag ändå inte har några pengar.

Men FaaaA aAAAaan vad jag vill ha den!!!!!!!!!!

torsdag 14 februari 2008

ALLA HJÄRTANS DAG!

MIN MAN ÄR VÄRDELÖS PÅ ROMANTIK!!
Y
...får se om jag har något att tillägga i morgon.

onsdag 13 februari 2008


GE MIG IRLAND & KATTUNGAR!!

Nu är pöket hemma från tyskland, men det betyder ju inte att jag ser mer av honom för det.

Jag är så kåt på irland så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag blir öm i hela kroppen bara jag tänker på det.
Vi har planerat resa i 3 år nu, men det har fortfarande inte blivit av. Vårt mål var o ta oss dit på st. patricks day i år. Men jag och Cloen får nöja oss med ett bord på the dubliners istället. Det bokade vi idag. Det gäller ju att va ute i god tid. Om jag får min vilja igenom blir vi ett med irland innan sommaren iaf !!!




Kan ni inte göra mig till mormor & farmor nu så jag får en liten extra inkomst. Jag är i stort STORT behov av det!!

fredag 8 februari 2008

ford

Skojar inte. det känns som att jag är den enda människan i världen som aldrig någonsin kommer kunna lära mig köra bil. jag är ouppmärksam, saknar tålamod, tankspridd och på riktigt för jävla dum för att lära mig alla trafikregler. Nu har jag tagit så många körlektioner som en normal person hade klarat sig på men jag känner att jag inte ens kommit halvvägs. Iofs kör jag endast på skolan men ÄNDÅN! Har handlat körlektioner för 7000 och kommer nog få köpa dubbelt så många till. Jag frågade lärarpeter hur många körlektioner den person som tagit mest hade tagit, mest för att jag tänkte det skulle va jag. 140!!!!!! Jag skojar inte. Det var en äldre dam som hade köpt ett sommarställe på landet. Efter jag fick höra de kändes det lite bättre. om det så krävs 140 lektioner så fine. ska ha körkoret innan sommarn!! puss

måndag 4 februari 2008

SERIOUSLY TALKING

Nu är jag ledig i tre dagar och jag ska ta tag i mitt liv. jag ska träna pilates och när jag inte gör det ska jag ägna resten av tiden till o käka grönsaker o läsa körkortsteori!!
yebbediyebbedi. mycket snack och lite verkstad för min del. föööör mycket snack.
seriously talking. SERIOUSLY TALKING!!!! Jag SKA ha ett körkort innan sommaren. Jag SKA spara pengar (dvs inte unna mig något som kostar mer än ett paket nudlar) Jag SKA skippa nikotinberoendet och slutligen, jag SKA börja plugga 1a september! Dessvärre så verkar det som mina planer att fly stoppet sket sig.
men aaaallt kommer bli bra, sååå bra.
Nu har johan varit borta i över en vecka. jag städade för tredje gången idag, men det tar en timma så ser de ut ungefär som en dinosaurie käkat upp alla prylar och spytt ut dom lite överallt i lägenheten. ååh där fick jag fanimej till de.
på lördag kommer pöket hem, då ska jag laga middag de lux, ge honom massage och kanske låta honom ligga med mig.

peace out stay black