måndag 30 mars 2009

jo men fooooaktist

Jag är så glad att Linda blodig binda valde att stanna på stoppet, Jag tror på riktigt inte att jag hade stått ut annars. Knepigare tjej får man leta efter men man älskar henne.


söndag 29 mars 2009

Yippee-ki-yay, motherfucker!

Jag åker tillbaka 26e april!!! Allt känns så sjukt mycket bättre nu när jag har något att se fram emot. Lite jävla läskigt att resa själv men vad gör man inte för landet. 10 dagar får det stå ut med mig! så jävla ocoolt att sakna så här mycket. jag saknar så jävla mycket

lördag 28 mars 2009

jag föddes inte igår


tog en liten nostalgitripp igår. Tyvär så har alla bilder som någonsin tagits på mig genom tiderna försvunnit tack vare krachade datorer. Så trippen kunde inte ta sig längre tillbaka än 2005. Hade det inte varit tack vare bilddagboken hade januari 2009 varit det längsta jag kunde ta mig tillbaka.
Här är iaf bevisen på att det fanns ett liv innan göteborg:







Men jag lyckades ta mig tillbaka till 2003 genom att fotografera ett foto. wehey. Jag och TW åkte till malmö och hälsade på Jim samt spanade in turbonegro på kb:

Jag och Jim.

måndag 23 mars 2009

can you smell the ironi




Det är något som inte stämmer när jag inte ens kan ta mig själv på allvar längre. Det är fan så mycket som händer just nu. Jag hinner inte ens komma hem innan det är dags att gå till jobbet igen. Efter att jag kom hem från Irland känns allt värre än någonsin, jag hör TAMEJFA AN inte hemma här. jag orkar inte säga "ketchup senap" en gång till. Inte heller orkar jag säga "stor eller liten kopp" Jag orkar inte bry mig om att min hyresvärd kräver 3000 spänn för en jävla skitspis som är 30 år gammal. Jag orkar inte boka tvättid. Jag orkar inte svara i telefonen. Lönen sänks när jag behöver den som bäst, jag orkar inte ens tycka att det är synd.


Jag är la kär i en crustpunkare. smaka på ordet: crustpunkare.För någon månad sedan var det här den sista sortens människa kunde tänka mig chilla med. Vad har universum för plan åt mig? Ska jag bli pk, odla dreads, sluta äta kött och slåss mot nazister? uuhhuuuh. Bara vänta och se hur den här "görhäftiga" romansen utvecklas.. spännande ju!!
kolla på mig, jag är aktivist!!

torsdag 19 mars 2009

Dublin


Söndag

Jag flyger för första gången i mitt liv. Jag ch Cloen är de lyckligaste någonsin när vi landar på vår gröna ö. Efter vi hängt lite på hotellet (blivit bästisar med bartendern) så tog vi oss till Cobblestones där folk träffas med sina instrument och spelar, sjunger och dansar tillsammans. Vi blir så kära då va för det är ju det här vi drömt om.
forfarande i göteborg. Bartendern som jobbade sin sista dag bjöd på drinkar
always time for a guinness

Cobblestones har stäng och vi letar nytt

Måndag

Eftersom vi vart så kära i cobblestones bestämde vi oss för att dra dit igen.. Hade en minst sagt underbar kväll igen. Eftersom Cloen blev för full och kände att hon fått ut tillräckligt av kvällen och eftersom Kas ska känna alla så får jag hänga med hans polare och kvällen går ut på att jag får lektioner i att skrika.

Vi samlade ihop lite random folk på spårvagnen för en gruppbild

gaphalsen tomo, jag och kas



Cloen fick honom att känna sig ung igen, så otroligt söt man

Tisdag

Det är St Patricks day. Paraden missade vi såklart. Var för bakis. Men vad gjorde det. Vi träffade en massa underbara gröna människor. Tyvär gick min kamera sönder, så det vart inte så många bilder den här kvällen. Hattar och lösskägg i all ära.


kiss me i´m irish



Onsdag

Det är den här dagen vi ska göra alla turistsaker som vi skjutit på, guinness bryggeriet, åka till dundolk, se en vacker utsikt, shoppa osv. Istället ger vi oss ut på egna ben på jakt efter det gröna. men vi hamnar långt åt helvete, 4 timmars vandring senare är vi lite smått griniga och inser att vi misslyckats totalt. Vi längtar som dårar efter en öl men har förbjudit oss själva att dricka den här dagen. lite shopping hinner vi med innan vi går och lägger oss.

Torsdag

Sorgens dag. kas följer oss till flygplatsen eftersom vi inte klarar ett skit själva ungefär. Jag grät innan vi lämnade irland. Jag grät när vi lämnade Irland och jag grät lite till när jag kom hem. Ikväll kommer jag gråta mig till sömns. Och jag frågar mig själv hela tiden, Vad fan gör jag i Sverige? imissyouimissyouimissyou!!

lördag 14 mars 2009

skärpning

Jag har ju för i helvete kärat ner mig..
och med detta lämnar jag landet

fula som få

that like totaly gave me the chills

Nu är det fan så nära så nära så nära. jag kan liksom inte fatta. Cloen och jag åker verkligen hem! Fick ett snyggsms från min sköna partner in crime när jag var på väg till jobbet igår:
"Cissi, jag är så jävla glad att vi ska åka! Jag älskar dig så jävla mycke. Tror inte du fattar hur viktig du är för mig. du betyder så sjukt jävla mycke. Utan dig är jag ett jävla tvåklöver. Längtar till på söndag när vi tar vår första pint :) hörs imon.puss"
Det här meddelandet och en viss annan person har fått mig att le hela natten. 12 timmars stress och tonvis med idioter kunde inte få mig att sluta le!
Nu har jag precis kommit hem från jobbet. klockan är 8.30 och det som ska göras innan jag får lov att gå och lägga mig är:
  • storstäda
  • växla pengar
  • tvätta
  • grovduscha
  • dra till ica och hämta paket
  • packa
  • pyssla ihop det sista på cloens jätteförsenade födelsedagspresent.

samt försöka ha lite tid över åt min nya pojkvän. höhö Jag vill spy på den äckliga listan. Jag vill bara sova och vakna upp i morgon då den lyckligaste perioden i mitt liv börjar!!


förra helgen försökte jag och felicia underhålla oss med den snygga men ack så värdelösa macbooken. Eller försökte, vi lyckades ju såklart. Här drar vi iväg i en berg&dalbana. sviiiish sareba!

onsdag 11 mars 2009

stress


Jag lägger la upp det här bilden här också så mina fans får se vad som skapat denna perfekta kropp. Det här är en veckas mat..
Nu jobbar jag dag och natt fram tills vi åker. Vaknade på vääärldens sämsta humör nyss, trodde jag hade försovit mig. Sara ville komma upp och låna tvn men hon får vänta tills jag gått. Jag tror jag håller på att bli sjuk också. lägligt. Det är ju för helvete det jag sagt hela tiden. Jag kommer få influensan på lördag, influensatiden kanske är över men det hindrar inte universum från ge mig en dos och skratta gott när jag drunknar i mitt eget snor i irland.
Jag hatar att sova på dagen, jag drömmer så jäkla konstigt då va.

måndag 9 mars 2009

mmmmhmmm


så lyckades man bli av med sina värdesaker ännu en gång. hell yeah. igår vare någon som stod och hoppade (hårt som fa an) på mitt bröst hela förbannade dagen. Idag känns det bättre. Lyckas aldrig vara bakis utan att bli uppslukad av ångest.
Jag gillar min nya pojkvän ganska mycket faktiskt.
Nu är det mindre än en vecka kvar tills vi åker "hem" Jag har börjat drömma mardrömmar om att jag missar planet eller att de inte godkänner mitt pass, har även drömt att jag glömde kvar cloen i sverige.

trött som få

lördag 7 mars 2009

start wearing PURPLE


alltså. felicia introducerade mig för det ljuvligaste mina öron har mottagit. GOGOL BORDELLO, lyssna eller dö

machete


Vi träffade min bästa pojkvän Danny Trejo en snabbis idag. Han inte snacka så mycket då va men han älskar mig!

tisdag 3 mars 2009

Tin Whistle

Jag kan spela "Mary had a little lamb" på min irländska flöjt (trots att jag är tondöv)

Säg att ni är imponerade! (Lexie är´t)

måndag 2 mars 2009

alltså herreisatanshelvete! the dubliners åhåå


Kan ni fattelifatta att det blir till & skaka hand med de här hjältarna den 25 april! Det här är så stort så jag får ingen luft när jag tänker på det!!