lördag 30 maj 2009

nu händer det grejer.

Zurawski är ju inte klok för fan!! Bara sådär, tidigt en söndagsmorgon tar han tåget till Göteborg. Tänk vad lite alkohol kan få folk att göra bra saker! SÅNT GILLAR VI!!! Jag kom nyss hem från jobbet efter en helvetes natt. Nu ska jag ta en dusch med Clarky, vi luktar illa. inte ok nu när vi ska få finbesök! Sen har jag 2 timmar på mig att slänga en gammal kebab, dammsuga soffan och få det någorlunda städat här hemma.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

onsdag 27 maj 2009

tip the velvet sen sthlm

Inte nog med att jag verkligen inte gillar att vara tillbaka i Göteborg så har mitt internet slutat fungera. Så nu måste jag göra något så jobbigt som att lämna in mitt modem på lagning. Jag räknar väll med en 3 veckor innan jag får tummen ur.



I fredags var vi på tip the velvet. Full som en kastrull, men innan det njöt jag. Trots ångesten från helvetet i lördags åkte jag till Sthlm, i sällskap med Damon, hans pack och en kebab. Med en t-shirt och ett trasigt puder som packning. Aah och kebaben från kålltorp såklart, som damon tog en tugga på 2 dagar senare (killen gillar gammal mat) I lördags vart det någon öl och det smuttades lite vodka på kgb. Pärlan Linus och några av hans tjejer gjorde mig sällskap medans Damon vände plattor.



I söndags vart det någon öl och vi spanade in hayseed dixie i trevligt sällskap. Trots att jag var snortrött var det en underhållande kväll. Jag lägger självklart upp den här ljuvliga filmen från mcdonalds (tills någon protesterar)








"Så mycket mat, så lite tid"




Igår svullade vi i oss käk från 4 olika bufféer. Avslutade min vistelse med en öl medans vi väntade på att jag skulle ta tåget tillbaka till helvetet.



tisdag 19 maj 2009

iq badboll

Vad har jag gjort för att förtjäna en sån iq befriad hjärna? VAAAD?!?! Ja men just nu sitter jag med blekning i hela huvudet. Insåg tidigare idag att jag hade 2 paket mood hemma. Vad hände med "aldrig mer" ?!??!! Inomords skriker jag efter Emma! Vill skylla på att jag inte har kvar hennes nummer efter senaste mobilförlusten. Men i själva verket är jag skyldig henne pengar.
Emma, mitt hjärta, om du läser detta!!!! Ta bilen till Gbg fort som fan! ASAP!!!!! jag är desperat men vågar inte ringa!!! Jag vet att jag är den sämsta vän du någonsin kommer ha! men pe ess: jag älskar dig!! ;)

---

Nu 20 minuter senare sitter jag och gråter blod!!!!!!!!!!!!!!! INGEN svarar i telefonen! INGEN!

---

Nu 2 timmar senare sitter jag och är helt handlingsförlamad. Har pratat med 3 personer ikväll och alla har gett mig olika lösningar till mitt hårdilemma. Den perfekta lösningen finns tyvärr inte. Ett tag var jag redo att dra till konsum för att köpa en brun hårfärg. men precis när jag tänkte bege mig ringde frugan och hindrade mig från att begå kvällens andra stora misstag. Nu kör jag the waiting game. Kanske KANSKE tycker att jag är världens snyggaste när jag tittar mig i spegeln i morgon. risken är liten. men kanske.

söndag 17 maj 2009

jag diggar listor

Hej universum! Här är min tillfälliga önskelista:


  • En billigare samt inte fallfärdig lägenhet

  • Nytt arbete

  • Kattungar

  • Ett nikotinfritt liv

Skulle ju kunna önska mig pengar, men om ovanstående önskningar går i uppfyllelse så blir jag ju rikare, inte sant? Men vafan jag önskar mig lite extra pengar också när jag ändå är i farten!


Har så mycket att se fram emot just nu vilket får mig att må bra. På första plats på saker-att-se-fram-emot-listan har vi tip the velvet på fredag! Så fult att jag ska dit, ännu fulare blir det om jag får med mig cloen, men förbannat kul ju!!! KUL!



tisdag 12 maj 2009

spasiba

Mr Zuravski åtevände till Göteborg!! det var ju tamejfan hur trevligt du vill.



söndag 10 maj 2009

gypsys i all ära


I fredags drog min bästa tjej felicia med mig till musikens hus där
Bolsjevikings och Haydamaky stod på scen! jag vart lite lagom förälskad i de förstnämnda. eller "lite lagom" hmm. Ska jag vara ärlig så vart jag STÖRTKÄR! Damon vände plattor, vart även lite lagom förälskad i honom. Lyssna på hans band The other flesh dom är inte helt fel. De spelar på Burlesque klubben Tip the velvet, storan den 22 maj, det tänker jag inte missa iaf.

boljevikings

fredag 8 maj 2009

woohoo, en pök-klocka!!!!!!!!!!

hej dagboken, idag har jag varit på körskolan för första gången på evigheters evigheter. duktig jag är va!

På tal om bilar.. Så är de här 2 herrarna på riktigt sveriges mest geniala, sjukt underskattade och jag älskar dom av hela mitt trasiga hjärta!!!!!!!


försenad

dagen innan jag åkte till irland var jag och Cloen och såg the dubliners. Det är folk som oss jag vill slå på käften. I vilket fall är det underbart att veta att mina vänner är lika rubbade som jag, om inte värre!!

onsdag 6 maj 2009

cissi

"jag är smutsig, jag luktar illa, jag sminkar mig för mycket, jag är äcklig och återanvänder mina snusar, jag är elak, jag behandlar tydligen folk jag tycker om som hundar, min jacka luktar död ko, jag borde verkligen inte dricka" and the list goes on...

äntligen hemma

Gång på gång lurar jag mig själv att jag bryter ett visst mönster. Men i slutändan visar det sig att jag alltid gör samma misstag. Jag är en fluga som dras till skiten. Eller så är det så att jag tar fram det sämsta ur personer jag träffar. Jag är aningen besviken på mig själv då jag går på samma nit varenda gång. Inse, det finns inget som heter "den perfekta mannen" och så länge detta är ett faktum så tänker jag fortsätta vara världens jobbigaste brud som ständigt söker bekräftelse, blir ett monster efter en vinare och som många andra utger jag mig för att vara mer intresserad än vad jag egentligen är, mest för att jag som sagt ska få den där bekräftelsen jag ständigt söker. Sådan har jag alltid varit. Hur svårt ska det vara att hitta någon som fattar hur förbannat underbar jag är?! Ok, långt ifrån perfekt, men när jag är bra så är jag jäääävligt bra faktiskt. fatta det!




En sista sak innan jag återgår till mitt ytliga jag: JAG SAKNAR KILLEN JAG TRÄFFADE I DUBLIN! Jag saknar honom så det gör ont!!!!!!!! Snubben jag träffade i Waterford därimot har jag inte en blekaste aning om vem han är. Det var långt ifrån samma person iaf. Kan iaf tacka honom för att han såg till att jag fick se lite underbar irländsk natur.






När jag kom hem till sverige hade frugan lagat en ljuvlig välkommen-hem-måltid åt mig. Jag älskar min fru.


Nu är det förändringarnas tid. Jag är trött på att stå och stampa på samma trappsteg.