torsdag 30 juli 2009

"hitta läppstiftet i dammsugarn"




Sunkiga hemmakvällar är det bästa jag vet. mer sånt MEEEER SÅÅÅNT!!!! men hellst inte själv. Frugan lämnade mig idag :( Mina vänner skulle ha filmkväll ikväll men när jag ringde och ville va med var det ingen som svarade. Dom ville helt enkelt inte ha med mig. fyfan.



Den här lappen har suttit uppe alldeles för länge. Kanske dags att ta tag i att rota fram mitt favorit läppstift! usch. jag vill inte. När ska jag ha råd med en slav?

pengar rullar in


Igår var vi på liseberg. Jag hade "this is my lucky shirt" på mig så vi dog inte. bra ju!
I en kö hade någon smart jävel placerat 4 småkillar med damp framför oss, de knuffades och latjade, gapade och skrek och trots att martina röt till på skarpen åt dem så vägrade dom lugna ner sig. Istället härmade dom henne om och om igen. "HÖRNI!! NU FÅR DET VA NOG" sen fnittrade dom. De var på riktigt som 4 små galna apor!
-Jag är unik! sa den ena killen varpå en andra svarade
-DU? du är ju jätteliten!
När vi väl placerat oss i höjdskräcken så självklart ska en av dampkillarna hamna jämte världens räddaste mig!! Så jag säger till honom innan start att han får va tyst. Jag tänkte att han kanske inte var så kaxig längre nu när han satt ensam. En blond, smal, liten fräknig kille med utstående öron i 11årsåldern. Vi sköts upp och jag och martina skriker som dårar. Killen sitter tyst.
På väg ner (när jag hyperventilerar med gråten i halsen) säger killen (med den grövsta skånska jag hört från ett barn)
-Jag har höjdskräck.
För några sekunder tyckte jag lite synd om honom...
-Har du höjdskräck? frågar jag som är så rädd att jag knappt vågar röra huvudet åt hans håll.
Jag tittar på honom och han vänder sitt otäcka barnansikte emot mig och ger mig den kaxigaste blick man kan tänka sig, så svarar han:
-Jaao, men jag breyr mej inte!
*ÄLSKA BARN*


För en vecka sedan hade jag dödens ångest pga min kassa ekonomi. Men nu händer det grejer!!! Istället för ett banklån får jag låna från familjen. Jag kommer i och med detta betala av alla mina skulder för att i stället samla allt på ett ställe, där världen inte går under om jag inte har råd att betala en månad! Pengar rullar in:
  • Istället för att ha krediter/skulder på 3000:-/månad kommer jag att ha 1000:- (räntefritt)
  • Sara och Billy vill byta lägenhet med mig och om allt går vägen flyttar jag för 3e gången i samma byggnad samt sparar 3000:-/månaden (ska inte göra mig allt för bekväm där nere eftersom jag har planer på att byta stad)
  • Katterna kostade mig i genomsnitt 1000:-/ månaden
  • Jag har bokat tid hos tandläkarn och efter besöket får jag inte röka eller snusa på 2 veckor. det är då jag slutar PÅ RIKTIGT!! Sparar minst 1000:- i månaden.

SÅÅÅ istället för att ha utgifter på 13-14000 varje månad så kommer jag ha 6-7000:- OFATTBART!!! OFATTBART!!!!!! Får vi hoppas att något inte dyker upp och förstör mina planer!

bulgarien

Martina får en egen lööövesong

skepp o´hoj


En veckas sol och bad är över. Mitt överskott av pita gör ju att jag inte trivs så bra i solen så medan martini låg och lapade och njöt av livet gjorde och så låg jag oftast under ett parra med en pizza och solade högerfoten. De kvällar vi festade till det så fick de här 2 herrarna stå för underhållningen. De spelade gamla härliga rock klassiker och satte såklart mig och martina i centrum. SÅKLART! Den lilla korta, tjocka servitören Koko såg till att vi hela tiden hade fina drinkar till hands. Bättre än så blev det inte. Vi i vår tur tackade dem genom att sjunga "thank you for the music" Men det var tydligen "tortyr" och inte uppskattat.

måndag 20 juli 2009

det nya livet forts..

Det är så förbannat tomt. Jag ångrar mig och vill ha tillbaka henne!! Men nu är jag bara egoistisk.
Idag var jag ute och sprang med Mikko, fa an vad jag kämpade. Jag har fortfarande ont i lungorna eftersom jag ansträngde mig så. För mikko var det tydligen som en liten promenad eftersom han höll sig till "min nivå" Han behövde inte ens duscha efteråt sa han. hm. Själv var jag helt död.
Frugan är här, hon tjatar på mig att jag ska packa. Jag har dränkt mina sorger i shopping idag. EN MASSA SHOPPING!!
Vi börjar morgondagen med ett besök hos doktorn, sen hem och packa eftersom jag förmodligen inte kommer orka klart ikväll. Har lipat till och från under hela dagen. Kunde inte hålla inne tårarna när jag var på väg in till stan. Folkfanskapet på vagnen lär ju trott att jag blivit dumpad eller något annat löljigt. hm. Andra gången på en kort tid som jag bölar offentligt. fult... JAG SAKNAR HENNE. FANVADJAGSAKNARHENNE!!!!!! trodde inte det skulle kännas så här jobbigt.
Mitt sovrum och min soffa är fritt från katthår.

Och det luktar gott! äpple i vardagsrummet, rosor i sovrummet, citron inne på toan och vilda bär i kök och hall :)

Jag köpte mig ett bygga-naglar-hemma-kit idag som kostade mig skjortan. Jag var inte så bra på det och mitt tålamod tog slut efter en nagel. Men jag tänker lära mig! Emma kommer bli glad att hon slipper!

Ahja. hejdå göteborg, ses om en vecka!!!

xoxo

söndag 19 juli 2009

they can suck my pathetic little dick

Jag har varit sunkig i samma mjuka kläder hela helgen. filmkväll, fika, ikea? neeejtack! Sällskap har inte lockat det minsta. Har lekt galen kattant i 3 dagar. Har inte tagit mig längre än till idiotkiosken där jag igår handlade chips, två liter cola, glass, godis och en fet chokladkaka som jag utan problem vräkte i mig under 2 batman filmer. Men det gör inget, nu har ju hurtbullen mikko bosatt sig i kålltorp så jag tar tillfället i akt och ger mig ut och springer med honom så ofta jag hinner. Med start i morgon klockan nollåttanollnoll. Han kommer säkert bli sur på mig för jag är så slö och kommer ramla ihop efter 2 steg :(

Wolverine är min bästa kille nr 2 <3

lördag 18 juli 2009

Lexies film

Tar tårar aldrig slut?

3 år är faktiskt det längsta förhållande jag haft.

wow


Vart är mitt mirakel?
För en kattlös_singeltjej84 öppnas en helt ny värld av möjligheter! Efter en avkopplande semester börjar det, jobbsök på riktigt och varför hålla sig till göteborg? Jag har verkligen ingenting som håller mig kvar här.

fredag 17 juli 2009

det nya livet

Idag hängde jag med Sara på deeksha. Somnade en sväng i början och sista timman kände jag mig inte alls mottaglig, jag var helt tom i bollen. När damen som håller i det frågade mig hur det kändes så sa jag som det var: Att jag inte kände något särskilt alls. Det kommer senare, sa hon då. Och oooh ja, under eftersnacket fick jag ett megatryck i bröstet och kände hur tårarna ville ut. Vi snackar inte ångest, jag kände mig mest jävligt ynklig. När jag fick frågan om det var något gammalt som ville ut eller om det är något jag känner för just nu så kunde jag verkligen inte svara på det, jag har inte en aning. Jag blev beodrad att släppa ut det, men jag kom undan med att smågrina lite i en halvtimma, ansträngde mig verkligen för att inte bryta ihop, så fort jag mötte någons blick så ville jag bara böla skiten ur mig.. Hade inget puder med mig och man kan ju inte se ut hur som hellst liksom.

Nu har jag påbörjat en storstädning av clarky, det är inte ett litet projekt kan jag lova. fifan.

torsdag 16 juli 2009

oshitoshitoshit

En dam kommer och tittar på mina hjärtan på måndag, till 99% tar hon med sig dom tillbaka till landet. NU GRÅTER JAG :( Men jag är lättad också, hon verkade som en helt perfekt kattmamma... En sån där ensam kattlady som har all tid i världen för dom.
ska ta och gråta mig till sömns nu!!!!!!!!!11

har fått en hundradel av tummen ur. alltid något

Nu har jag lagt ut mina barn på blocket!! Vi får se om jag har hjärta att sälja dom om någon hör av sig. Smart drag att göra det precis innan jag åker på semester också, cissi jävla bängbula:( http://www.blocket.se/goteborg/Perser_hane_och_exotic_hona_22623574.htm?ca=15&w=1

Idag har jag även ansökt om ett banklån, tänkte bli av med min kreditskuld samt alla avbetalningar som inkluderar analräntor. Något jag borde gjort för längesedan. Går det igenom tänkte jag också köpa mig ett körkort. OBS! inget skitsnack den här gången!
Antar att folk börjar bli trötta på allt mitt tjat om att jag ska tag i mitt liv och nuuu jäääävlar ska det hända grejer. Men NU ska det faktiskt det!!! Seriously talking!!!
Jaaa men sådär då har jag bara 13847373894 saker kvar att göra på min to do lista.


Åååh alltså jag är så dum, vad dum jag ääääär! Min bästa film just nu P.S I love you har mitt skönaste soundtrack "i love you till the end" Så upptäckte jag först idag att det är mitt-bästa-band-i-hela-världen som gjort den. Och nu skäms jag som fan för att jag inte har någon koll. Ingen koll alls! Ah vaffan, spider stacey på sång som annars håller sig till flöjt! Inte så lätt för mig att räkna ut. Säkert han som skrivit den också för det känns verkligen inte som Shane. Ska fortsätta forska lite i det där...
Här kommer den. Sit back and enjoy!


Aaah, eller så kan man tycka att den är jävligt cheesy och löjlig. men romantiker (!) som jag är så älskar jag den

onsdag 15 juli 2009

living the dream

Då åker vi till Bulgarien på tisdag. Frugan och jag!! wiihoooh


Vi har inte förändrats mycket på 5 år! <3

tisdag 14 juli 2009

hur gör djur?


Så här kan det se ut när två sönderavlade katter försöker jöka. 1½ år har dom försökt, och det är ju faktiskt inte så jättekonstigt att dom aldrig lyckas!

daddy, can i keep him?

I 3 dagar har jag gått hem från jobbet! Duktig jag är va! Inbillar mig säkert men jag känner mig faktiskt nästan mänsklig!! Lite sådär halvskön känsla. Jag har även förklarat för min pizzabagare att jag har pizzaförbud, så nu skulle jag ju framstå som en svag människa i hans ögon om jag återgick till mina rutiner, det vill vi ju inte.

Nej, som sagt, jag har ingen stolthet.. Den här blir jävligt svår att komma över = oförnekbart (finns det ordet?) Sara säger att jag inte ska blanda in någon annan i mitt kaotiska liv just nu.

and you could have it all My empire of dirt...

fan jag gillar inte johnny cash egentligen, jag har ingen rätt att använda mig av hans texter då va? hm.

Om en vecka lämnar vi Sverige! Vare sig jag har råd eller inte! I really really need it! (ska läsas med brittisk accent)

måndag 13 juli 2009

Låtsas ibland att jag pratar med någon. Ibland låtsas jag bara som att jag lyssnar.

Igår var vi på liseberg. jag ÄLSKAR Liseberg. Jag glömde kameran hemma men OM jag orkar lägga in bilderna från mobilen inom en snar framtid så kanske dom dyker upp här. kanske. Jag jobbar egentligen inte men mobilbilder!!



Idag skickades jag hem tidigare från jobbet :( Det är la ganska solklart att man inte kan skylla på hormonerna längre när det gäller mina små utbrott. Så idag gjorde jag något som jag skulle gjort för 25 år sedan. Jag bokade tid hos doktor!








För evigt i mitt hjärta: riktig kille

fredag 10 juli 2009

clarky


Han har ett utseende som bara en mor kan älska!!!

come on over











I onsdags var vi först på the dubliner. Vi fick lära oss en hel del nya irländska fraser men det är klart inget vi la på minnet trots att vi försökte. Tyvärr var inte the dubliner lika uppskattat av alla som det var av mig och Cloen så vi drog vidare till diamond dogs. Jag ska inte gnälla över det för jag hade faktiskt en helt bra kväll. Hamnade på efterfest hos jennys-kompis-brors-kompisar (?) jag är för gammal för efterfest :(
Jag var inte den enda som trodde det var ett vattenglas jag svepte. (luredrejare på efterfest) Men jag somnade gott på soffan efter några minuter. lika bra det. 9 på morgonen tog jag sällskap med ida hem till mig (vi skulle bada) Men efter en pizza vart vi fastklistrade i soffan hela dagen. det var öppet hus hos mig ungefär så folk kom och gick under dagen.
Idag har jag öppet hus några timmar innan jag ska jobba och idag spelar vi spel. Jag är liksom ledsen och behöver allt sällskap jag kan få.

torsdag 9 juli 2009

aoootsh

jag orkar inte skriva ikväll, gör det i morgon. Har haft ida, jenny, mikko och sara på besök idag. bölat till lipfilm efter lipfilm efter lipfilm. Baksmällan från helvetet. tack.

tisdag 7 juli 2009

bäst vi sänker så att vi inte blir vräkta

Ida åh Ida. Ida är i stan!! :) världens härligaste lilla klängapa!!

2005 var året då den här bilden togs, i den här vevan hade jag faktiskt en av de roligaste kvällarna i mitt liv!!


-men det här ser ut som mina trosor!
-är det inte dina trosor då?
-Neej, jag har ju mina på mig.
-är du säker?
-jag ska kolla.... näe jag hade inga trosor på mig..

fredag 3 juli 2009

jag sa till dig!

underbar dag: stress kombinerat med värme och så slänger vi på lite pms :)
Idag bröt jag en nagel, jävla skitliv. Då utbrast jag "håll käften!" fast ingen hade sagt något. fult ju. Nu räknar jag ner sekunderna till min semester.
Ah för fan sen hoppas jag att den här donnan bestämmer sig för ett göteborgsbesök!!!!!

hon är inte så oskyldig som hon utger sig för att vara

onsdag 1 juli 2009

dororororo

Jag skrek en text som jag inte visste vart den kommer ifrån (jag ALTAVISTADE texten och upptäckte att det var den där vidriga björn rosenström, så nu skäms jag..) Jag skrek/sjöng: "jag är så het, så heeet, kan ingen svalka mig? aldrig att jag klarar det här. så heeet så heeet" Innan jag vet ordet av så står jag dyngsur, tyst och lagom chockad i en vattenpöl. Framför mig står chefens fru med ett leende på läpparna och en vattenslang i handen.
annars har det inte hänt så mycket idag.
Sen jag kom hem från jobbet har jag torterat grannarna med den här låten på högsta volym om och om och om och om igen. ååhååh alltså åh jag blir fortfarande helt öm i hela kroppen när jag hör den här versionen!!!!

men nu är klockan 22.00 så nu får det va nog...