måndag 31 augusti 2009

ge mig


Nu kände jag att min biologiska klocka började ticka fort som fan. jag vill hemskt gärna ha ett eget litet oattraktivt brittiskt barn!

gråter bloooOOOoood!!

vem fa an sålde min pizzabagare?!! vem?! VEEEEEEEM?!?!?!
Idag skuttade jag in på pizzerian med ett stort leende på läpparna och en fungi-med-mozzarella-ananas-och-kebabsås i tankarna, lycka tänkte jag. Men det jag möttes av förvandlade lyckan till ren förvirring. Vad möttes jag av tror ni? vavaVA?! FEL pizzabagare, NYA skyltar, NYA pizzakartonger!!
MIN pizzabagare skulle berättat för mig om han hade planer på att sälja. Vi brukade berätta saker för varandra han och jag.
Tex har han berättat att han funderade på att köpa en korvkiosk och att han hade planer på att bygga tak över uteserveringen. Så självklart skulle han berätta om han planerat att sälja MIN pizzeria!
Så går det när man ska va duktig och skaffar sig pizzaförbud. Jag har mig själv att skylla.
Men jag kan vara lite stolt också.. stolt över mig själv att jag lyckades hålla mig borta så pass länge att jag missade denna stora förändring.
p.s pizzan var fattig. ds

söndag 30 augusti 2009

tihihi

Jag vet inte hur många gånger jag sett den här reklamen men det är inte fören nu som den skänker mina läppar ett stort leende! Nu ser jag nämligen mig och Cloen kliva in i "ölgarderoben" :D

lördag 29 augusti 2009

:):):)

*HÅLLER TUMMARNA HÅLLER TUMMARNA HÅLLER TUMMARNA HÅLLER TUMMARNA HÅLLER TUMMARNA * och så håller jag käften, jag är allt för van vid att saker går åt helvete så jag kniper igen så länge.
På fredag åker jag till sthlm helt utan planer så om det är någon som vill ta mig under sin vinge är det bara säga till. Måndagen efter åker jag med bästa tjejerna till Spanien och stannar i en vecka. Jag har lyckats planera 2 dagars outfits utav SJU! 5 dagar to go och tomt på pengar. just great JUST GREAT!

Jag har en "falsk ischias" Jag har med hjälp av google satt en diagnos på mig själv! Och jag vet till 99% att jag har rätt. När jag igår beklagade mig över mina besvär (usch vad äckligt gammal jag lät där) för en kollega sa han att det låter som ischias. så jag googlade, ooooch jag googlade, någon ischias vare inte MEN en falsk sådan. allt stämmer ALLT!!!!! Igår hade jag faktiskt så ont att jag grät när ingen såg. Så det jag ska göra på måndag är att boka tid hos en kiropraktor

Ischias är ingen diagnos utan ett symptom där värk eller smärta strålar ut från höften eller ryggens nedre del ut i benet och ibland hela vägen ut i foten.
Falsk ischias är mycket vanligare än äkta och svarar alldeles utmärkt på kiropraktisk behandling. Smärtan är lindrigare och mer diffus än vad som uppstår vid äkta ischias. Det är sällsynt att den fortsätter nedanför knäet.

nu vet ni det.

Jag älskar att jag har en kropp som en 75åring!!!

fredag 28 augusti 2009

sparris

Nu är jag klar med min kokbok!!! Har inte beställt den än, tänkte vänta tills det rullat in lite mer pengar. Jag är en verklig konstnär måste jag säga. Det är ju inte recepten som är de viktiga! lite sparrisplock:




bli inte upprörda nu, det är kul ju!!

torsdag 27 augusti 2009

happy b-day to me

I flera dagar önskade jag livet ur den där Cecilia som han före mig med att boka flamingobordet, och kanske gick min önskan i uppfyllelse för när vi anlände så hänvisades vi till flamingohörnet. Cecilia hade avbokat :D:D:D Eller någon annan hade väll avbokat åt henne eftersom hon förmodligen är död. Hade en mysig kväll som avslutades på skål. GULD! jag är tacksam!
jonathan underhåller i en minut eller två


En liiiten smakprov på vad vi har gjort idag. Hej-då-killen-som-krossade-mitt-hjärta-i-onödigt-små-bitar! Vad duuum jag var, jag var så dum. Vad fint det kommer bli, det kommer bli så fint!
Felicia är duktig. Hon är även världens sötaste som gav mig en resa till sthlm i november samt VIP-biljett till Louis C.K, jag måste bara spana in killen lite mer så jag får en bättre uppfattning om va de är för en lirare. Kommer i vilket fall bli förbannat kul.





fredag 21 augusti 2009

no thanks i dont smoke





Efter att ha kedjerökt som ett psykfall i ett par månader gör vi ett nytt försök. Ett dygn avklarat. Jag ska för ovanlighetens skull inte säga för mycket.










Jag håller på och gör en egen kokbok på arla.se. Och vad ska den då innehålla förutom recept på snygg mat som jag ska LAGA? Jo såklart, bilder på MIG och mat. Kommer ju garanterat bli den snyggaste kokboken ever! "Pizzaförbud av Cecilia Olsson"


torsdag 20 augusti 2009

håll i er..


Jag blev inspirerad av min kollega Erik och traskade in på http://www.mensa.se/
In your face, smarta tjejen som kallade mig iq-befriad i helgen!!
Hm. Det är ju social kompetens, självförtroende och ett gott ordförråd jag saknar och vem vill ligga med ett iq? ;(


Resultat

Din IQ beräknas vara

126, eller mer

Grattis! Det här är det högsta resultat som går att uppnå på provtestet.
Endast 4% av befolkningen har en IQ på 126 eller mer.
För medlemskap i Mensa krävs en IQ på 131 eller mer, vilket uppnås av 2% av befolkningen, alltså 98:e percentilen.
Du har goda chanser att kvalificera dig för medlemskap i Mensa. Anmäl dig gärna till vårt antagningstest så får du veta säkert!

vi fångar var dag som den är

Ja men sådär. Jag misstog mig för enmiljonsexhundratusentrehundrafjortonde gången!! Och jag kan dessvärre inte säga annat än att jag kommer garanterat göra samma misstag om och om och om och om igen. GARANTERAT! Visst älskar man mig?!
Jag har sovit i nästan 2 dygn. Vaknat några gånger, tvingat i mig lite mat, gått på toaletten sen somnat om.
Men nu blev det lite dumt.. Vid 01 inatt vaknade jag och kände att nu, nu har jag sovit klart. Börjar jobba om nån timma och ska jobba till 19 ikväll vilket innebär att det blir världens längsta dag och jag kommer inte orka hitta på något ikväll.
Nu har jag lovat AK alldeles för många gånger att jag ska hänga med till Vrångö på bluesjam, och om jag har förstått rätt är det sista chansen i morgon. 14-20 kommer jag vara där. Vi får la hoppas jag inte lyckas göra henne besviken ännu en gång..

Väckarklockan ringer om en timma. Jag älskar mitt liv!!!!!

onsdag 19 augusti 2009

grädden på moset

Jag är sjuk. fan vad sjuk jag är!!! Inte nog med att jag är förkyld med världens högsta feber så har jag infektion i alla kroppsdelar man kan. Eller ah, fingrar, ögon och hjärna. Hur mycket blir det kvar av mig när dom plockat bort fingrarna och ögonen? Knäet har jag ju redan accepterat ett det ska bort och hjärnan kommer jag ju inte direkt sakna.. Man kul att jag inte kommer kunna pilla på saker eller se saker.
Nu har jag sovit till och från i 14 timmar, feberyra kan iofs vara ganska intressant men jag mår så dåligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. När ska jag få min slav som jag önskat av universum?!

När min chef såg mig idag på morgonen sa han "oooooj, hur mår du?" Det här är killen som annars inte bryr sig om man väsande, i smärtor ålar sig fram på golvet och ens kropp är tömd på kött och blod. Så ni kan ju tänka er att jag inte bara är sjuk jag SER sjuk ut också. synd om mig ju.

Hittade en liten grop på min haka som jag aldrig sett innan, så jag kollade igenom massa gamla bilder för att se om den varit där hela tiden utan att jag uppmärksammat den. Jo den har tydligen varit där hela tiden.
Under mitt sökande efter gropen hittade den här bilden. Först blev jag glad, sen blev jag ledsen! Där här är väldens bästa brudar och jag hatar att jag inte får hänga med dem oftare. Och jag hatar ännu mer att jag aldrig kan få ha alla på en gång!! Ge mig lite rättvisa! Något måste styras upp!!!

måndag 17 augusti 2009

the ancient art of teleportation

jag vann över "STVJanne" i yatzy 316-251. TREHUNDRASEXTON! smaka på 316. Det är ju iaf bevisat att man behöver iq för att vinna i yatzy



Jag ogillar STRANDVÄGEN period.

torsdag 13 augusti 2009

jag är unik..

Igår drog jag med mig Jenny på världens mest underhållande bob hund. Men först ett par öl på flygans haga. Total kostnad för kvällen: 100:- billigt är bra, gratis är bäst, för lite sömn är sämst. Nu är jag uppe med tuppen. Tycker jag har blivit jekligt duktig på det här med 'civiliserat drickande' Får se hur länge det håller i sig. Ikväll blir det mer gbgkalas. tjoho

tisdag 11 augusti 2009

svammel

hej det är jag som är fröken-hissen-når-inte-ens-halvvägs-till-toppen!! Hur kan det komma sig att jag inte kan inse fakta? Jag fattar någonting som jag tydligen inte fattar. Kanske vägrar jag inse, kanske har jag bara svårt att förstå eller så är det så pass tragiskt att jag helt enkelt är dum i huvudet som inte fattar vad jag egentligen fattar. Någon som förstår vad jag försöker ha sagt? hm, jag gör det då inte.

Sen vill jag erkänna att jag ljög i mitt förra inlägg, internetshoppingen var nämligen inte alls så tillfredsställande som jag önskat. Finns nog inget egentligen som kan tillfredsställa mig just nu. Alkohol, cigaretter, snus, mat, shopping, min spegelbild, meditation, träning, inte ens ett runk.
Linda säger att jag behöver kärlek. ts.


Idag kl 04.30 när jag i lugn och ro traskade till jobbet såg jag en svartklädd man med ficklampa gå framför mig och spana in i ett inhängnat område. Han såg ut som en vakt (mellan nya ullevi och gamla ullevi, jag har inte riktigt fattat vad dom bygger där, något häkte, polishus eller liknande) Han stannade vid ett ställe där dom klippt upp staketet och snackade lite i sin sån där grej typ "mycket möjligt att det är någon här inne" Späääänande tänkte jag och gick vidare. Men jag han inte komma långt innan mannen smög men samtidigt sprang förbi mig, typ smygsprang. han svängde in mot området och då såg jag det... I handen, bakom ryggen hade han en PISTOL!!! Jag har nog aldrig sett någon hålla i en pistol innan. Så mitt sköra hjärta slog miljoner slag i sekunden och först när jag var framme på jobbet kunde jag lugna ner mig. Sådär, nu känner jag mig som en kvinna med en massa mer livserfarenhet, jag har liksom sett en beväpnad polis jaga en bov.

söndag 9 augusti 2009

puffpuff

Har suttit uppe hela natten och kedjerökt. Men det är inte det ena jag gjort.. Sysselsatte mig även med lite tillfredsställande internetshopping:


Nu drar jag och jobbar, sen ska jag köpa nikotinplåster!!!

ännu mer :(

Inte nog med det som jag skrev nedan så gifter sig min kusin när jag är i spanien. Min kusin, som var en av mina bästa vänner när vi var kids :( Jag missar begravningar, födelsedagar och bröllop. Mitt öde kommer nog bli att jag sluts ute från sällskapet vi kallar släkt.. Borde jag stanna hemma från spanien?

lördag 8 augusti 2009

:(

Varför är alla mina töntiga vänner vegetarianer?! Jag vill ha kräftkalas!!!!

Ibland kan jag inte slita mig från spegeln. Ibland klarar jag inte ens av att kolla i den.

Igår hade min farmor 70-års kalas, jag hade inte möjlighet att närvara och mitt dåliga samvete äter upp mig. Känns ju inte bättre nu när jag fick låna en fet, nu snackar vi FET summa pengar av henne. Jag är nog den i släkten som hör minst till släkten, ooom man säger så...

läggdags

xoxo

torsdag 6 augusti 2009

giiirl, you've got issues

Inatt hade jag 'seriously talking' med en okänd, onykter men ack så vis man.
Jag fick mig en rejäl tankeställare, så nu slutar jag upp med att vara 'olyckligt kär' i någon som egentligen inte finns. tjoff.

Illusion is the first of all pleasures

onsdag 5 augusti 2009

it could be worse.. i could be fat

Den 26e augusti har dom en tid till mig på östra sjukhuset. På min födelsedag så klart!!! Jag ska röntga mitt stackars knä, och JA det är allvarligt. Jag går aldrig till läkarn, inte ens om jag ligger med 45graders feber och ögonen blöder (det har såklart aldrig hänt) Så min födelsedagspresent i år kommer bli en rullstol, har jag tur så amputerar dom bara benet, men jag menar hur ofta har jag tur? tack universum för att du älskar mig, mig och bara mig!!!!!


måndag 3 augusti 2009

mobilbilder




Nu har jag lagt in mina bilder från mobilen på datorn. hittade den här. hihi. läskig ju!







Sen även lite kassa bilder från när vi var på liseberg:

hej, jag har sovit 2 timmar efter ha jobbat 12 men jag är ändå den snyggaste ni vet!



(det är glada killen i bakgrunden som är bildens höjdpunkt)




vi är ormar som ska äta kaniner




fullkastrull

Igår när jag gjorde mina dagen-efter-jag-varit-full-rutiner, vilket innebär att jag kollar i väskan efter mobil, plånbok, kamera samt kollar om jag gjort några fynd så som knyckt någons tändare osv, såå gjorde jag den fruktansvärda upptäckten att min kamera saknades, fodralet hade jag kvar men ingen kamera. Jag började puzzla ihop min kväll. Sticky fingers, the dubliner och spårvagn. Vi filmade och fotade några galna musiker på vagnen på vägen hem!! Så hur lyckas jag?! Lämnade jag kameran på sätet liksom?
Hela dagen igår hade jag ångest för att jag tydligen var mer onykter än jag trott. Men idag på morgonen hittade jag den.. I TROSLÅDAN?!





Iaf. I lördags tvingade Mikko mig att dricka sprit fast jag mådde sämst i världen. Sen drog vi till sticky där vi mötte upp en jekla massa folk bla min bästa Cloen som såklart skulle slåss med mig, jag hatar när hon slår mig samtidigt som jag älskar det. sjukt. Efter att allt folk helt plötsligt *poff* var borta så drog jag och mikko vidare. Mikko ville till Gretas med jag övertalade honom att han inte var homosexuell och jag fick min vilja igenom: En irländsk afton på the dubliner. Jag är alltid lycklig när jag är där.

mikko och donnornas donna louise

Clo <3<3 Jag vill ha mer av henne! För mig själv! Varför får jag aldrig ha henne för mig själv?!


Killen med fiolen var helt galen och jag skrek "It makes me feel like riverdancing!"
=Ett perfekt avslut på kvällen.





lördag 1 augusti 2009

kill city

Som tack för mitt gratis inträde lovade jag, "bloggkändis" som jag är, att göra lite reklam för nya klubben kill city som hade sin start igår på vårt älskade henriksberg.

Jag och daniela hade en hel del att ta igen igår och när jonathan var tillbaka från kolmårdens djurpark drog vi till henriksberg där vi njöt av mer alkohol än vad jag egentligen tål