fredag 30 april 2010

aaaaall of you

Snacka om förtvivlan när jag vaknade och insåg att min perfect match inte längre fanns kvar hos mig!
Nu borde jag ju gnälla över hur ensam jag är, det är så förbannat synd om mig.
Vid närmare eftertanke så känner jag att jag inte längre äger den fullständiga rätten att på samma sätt som tidigare beklaga mig över hur universum motarbetar mig. Det är ju liksom inte ett dugg synd om mig egentligen.
Jenny Wilson – Love Ain't Just A Four Letter Word

onsdag 21 april 2010

ovisshet


Det är inte mycket jag är på det klara med just nu. Hade det inte varit för John så hade det varit ett perfekt tillfälle att deppa ihop nu då va.

tisdag 20 april 2010

it´s a sign

Det är ju ganska självklart jag inte ska se en bild på jungfru maria i min avslagna öl...

måndag 19 april 2010

söndagar med Felicia

Vi började lite civiliserat på ölrepubliken, gick vidare till Lilla London där vi med hjälp öl, drinkar och spriiit, (massa sprit) sakta men säkert förvandlades till världens smartaste och snyggaste. Sen blev det Luckan.... ooooh denna luckan...

En gråhårig, galen liten man imponerade starkt på oss:


glo
den här bilden togs uppochner därför ska den va uppochner

söndag 18 april 2010

söndagsöl

Min första lediga dag sedan jag kom hem. Jag har inte gjort ett skit, hängt i trädgården, ätit pizza, invigt ett guinessglas, saknat och kedjerökt.
Nu ska jag styra upp mig själv inför min Felicia-dejt. uppryckning!!
Och vulkanen, som tydligen är en hon, kan vara huuur kaxig hon vill. John kommer hit i vilket fall. Så det så!

lördag 17 april 2010

TRAGISKT!!

Jag plockade ner allt som tillfredsställde mina ögon i shoppingvagnen på topshop.com. Helt öm i kroppen av glädje och tillfredsställelse skulle jag skicka in min beställning men till min förvåning (verkligen allt annat än förvåning egentligen) så fanns det inte tillräckligt med pengar på kontot. Hur kul är det när jag i mina tankar har blivit ägare till en hel drös med snygga plagg tvingas inse att jag är och kommer förbli en fattig slusk som har det sämre ställt än medelsvensken. Sådär mina vänner. Feel free att klicka i "tragiskt" här under inlägget...

här har vi en jacka som jag inte fick bli ägare till.. än..

fredag 16 april 2010

på spaning

HÄR hittade jag ett gäng glamorösa bilder från Callafel. Klart jag vill tillbaka.."wöööuööö, vägra vara sockersöta, vi luftrunkar istället"

torsdag 15 april 2010

välkomna hem

Vi håller på och byter öl-leverantör på jobbet, så gissa vem som var snabb med att norpa åt sig de snyggaste glasen! JA MEN GISSA DÅ!

snygg tisha


Det är fan inte sommar ÄN! Idioter!! Jag har nog inte frusit så mycket som jag gör just nu under hela vintern. JAG ÄR SJUK och tvingas arbeta med öppen dörr hur många timmar du vill. kvällstid. tror ni att jag blir frisk någonsin då? vavaVA?!?! Energinivån är verkligen helt nollställd. 6 dagar med snor, slem, lock för öronen och FROSSAN FRÅN HELVETET (smaka på orden "frossa från helvetet" jag är komiker) och jag kan nog räkna med ett par dagar till innan jag får chansen att tina upp. Jag fasar för helgen. Just nu vill jag bara bädda ner mig med minst tre täcken i ett rum som inte släpper in en droppe frisk luft. Jag vill svettas!!!!!

måndag 12 april 2010

felicia goes t-shirt

En nackdel med att ha snygga vänner kan vara att deras tryne trycks upp på t-shirts av märket Lee. Vid sådana tillfällen måste man ju plocka fram sitt ångestframkallande kreditkort och klicka hem ett ex till sig själv! Så nu väntar jag på att mitt blivande favoritplagg ska dimpa ner i lådan och förgylla en dag.


lördag 10 april 2010

steffe in da house

50 meter från min dörr står jag och rotar i min väska då jag har insett att jag har glömt nycklarna på jobbet (det är inte hela världen för jag har släpat runt på min extranyckel i jackfickan i 5 månader) Då känner jag hur något stryker sig mot mitt ben och jag får på riktigt en hjärtattack!!!! Det är bara en liten ensam katt så jag frågar om han vill hänga med hem till mig, det vill han. Jag vet inte hur okej det är att släpa hem okända herrar man hittar på gatan mitt i natten, men vi boundade liksom... Jag bjöd på kebabpizza, han fick leka med mitt påskpynt, och jag lät honom lukta på allt jag äger. Jag ställde ut honom när vi tröttnat på varandra men då skuttade han runt utanför mitt fönster samt kraffsade på min dörr ett bra tag. Jag hoppas han kommer tillbaka snart! Jag saknar honom redan. Steffe heter han btw.

fredag 9 april 2010

no longer listed...

Jag har blivit galet bortskämd i ett par dagar: mat, vin, film, frukost på sängen och ett överflöd av fina ord! Jag kan ju liksom inte ställa mig frågan vart han har varit hela mitt liv för han har ju faktiskt funnits där hela tiden...
gratängligan

gosen

fredag 2 april 2010

det är dags

Här bjuds det på bilder från uteserveringen som ni kommer råhänga på de närmsta 7 månaderna, Victoriagatan 1. aooomooom

Nu drar jag och hänger med Gosen i några dagar!! Tudiluh.

torsdag 1 april 2010

investeringar


Alltså hej, det kryllar av vårtecken, man kan nästan (vilken sekund som helst) äta glass i solen utan att frysa, det blommar för fullt i trädgården, jag investerade i vårjackan igår, uteserveringarna öppnar idag.. ooochsååviiidare ochsåvidare.
Ja, men vad gör jag? Jo, jag sätter mig på ett flyg till Norr-landet där det säkert är minus 20 och metervis med snö. Två dagar kvar tills vallfärden börjar.

För övrigt tror jag det där med träning var det dummaste jag gett mig in på. Det förstod vi ju allihop att jag aldrig skulle fortsätta. ja men så där, 2 veckor klarade jag av, nu har jag har haft en veckas paus och nu kommer jag ju vara borta i nästan en vecka, så ja.. bra ju. BRA JU!!!!
Någon som vill köpa ett gym-kort?